Kurumsal
İletişim
Sipariş Takip
Yardım
Kolay İade

2024 ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

2024 ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

2024 Anneler Günü'nde Anneleri Mutlu Edecek Hediye Önerileri

Annenize onu ne kadar sevdiğinizi göstermenin en güzel yolu olan harika hediye fikirleri bulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz!

Anneler Günü, her mayıs ayının ikinci pazar günü tüm dünyada kutlanan, annemize duyduğumuz sevgiyi en güzel şekilde ifade edebileceğimiz özel bir gündür. Bu özel gün, ilk olarak 1907 yılında Amerika’da kutlanmıştır. 1905 yılının mayıs ayının ikinci pazar gününde annesini kaybeden Anna Jarvis, yaşadığı süre boyunca annesine yeteri kadar özen göstermediğini düşünür. Annesine duyduğu borcu ödemek ve pişmanlığını biraz olsun dindirmek için 1907’de arkadaşları ile birlikte hayatta olan ve olmayan tüm anneler için kutlama yapar. Ertesi yıl, 1908’de, Anna’nın annesinin 20 yıl öğretmenlik yaptığı kilisede bir etkinlik düzenlenerek kutlama yapılır. Düzenlenen etkinliğe 407 çocuk ve anneleri katılım sağlar. Bu kutlama Temsilciler Meclisi tarafından kabul görmez ve Anna bugünün resmiyet kazanması adına bir dava açar. 1914’te dava sonuçlanır ve ABD Başkanı Woodrow Wilson bugünü resmi ‘Anneler Günü’ olarak ilan eder. O tarihten beri her yıl mayıs ayının ikinci pazarı Anneler Günü olarak kutlanmak üzere resmiyet kazanır.
 

Anneler Günü’nün nasıl ortaya çıktığını öğrendikten sonra sırada Anneler Günü’nde annelerimize alabileceğimiz hediyeler var. Anneler Günü’nün yaklaşması ile anneler gününe hediye olarak ne alınır, anneler en çok neyi sever gibi sorular çoğalmaya başladı. Çoğu kişi, bizi doğurup büyüten, üzerimizde büyük emeği olan, bizim için her türlü fedakarlığı yapan annelerimizi bu özel günde mutlu edebilmek ve onlara olan minnetini göstermek için hediye arayışına girdi. Annelerimiz doğduğumuz andan itibaren bizi en iyi ve en sağlıklı şekilde yetiştirmek için her türlü fedakarlığı gösterirler. Annelerimizin bize gösterdiği koşulsuz sevgisi ve sonsuz fedakarlıklarına bir teşekkür olarak onlara özel hediyeler alabilir ve anneler gününü daha anlamlı kılabiliriz. 

Anneler Günü’nde annenizin kişisel ihtiyaçlarına ve zevklerine uygun hediyeleri seçerek onlara özel olduklarını hissettirebilirsiniz. Örneğin birçok anne zararlı kimyasallar yerine doğal ürünler kullanmayı tercih eder. Eğer anneniz doğal yağlar, aromaterapi ürünleri, doğal bakım ürünleri kullanmayı seviyor ve tercih ediyorsa, aşağıda vereceğimiz hediye önerileri tam size göre! İşte annenizi mutlu edecek ve özel olduklarını hissettirecek hediye önerileri: 
 

Doğal Yağlar

Sahip oldukları faydalar ve tamamen bitkisel içerikleri ile doğal yağlar, doğal ürünler kullanmayı seven anneler için oldukça cezbedici bir hediyedir. Gül Yağı tonik özelliği ile cildin temizlenmesine yardımcı olurken, Hint Yağı saçların sağlıklı ve hızlı uzamasına yardımcı olur. Siz de annenizin ihtiyacı olan yağın özelliklerini araştırabilir, annenizin ihtiyaçlarına uygun doğal yağlar hediye seti oluşturabilirsiniz.
 

Uçucu Yağlar
Uçucu yağlar, terapötik özellikleri, cilt ve saç bakımında sağladıkları faydalar ile her annenin severek kullanacağı bir hediyedir. Eğer anneniz uyku problemleri, stres, kaygı gibi sorunlar yaşıyorsa Lavanta Uçucu Yağı, saç dökülmelerinden şikayetçiyse Biberiye Uçucu Yağı, ferah ve canlandırıcı kokulardan hoşlanıyorsa Portakal Uçucu Yağı ya da Limon Uçucu Yağı hediye edebilirsiniz. Dilerseniz Anneler Günü’ne özel sınırlı sayıda satışa sunduğumuz, içeriğinde Lavanta Uçucu Yağı, Limon Uçucu Yağı, Portakal Uçucu Yağı ve Buhurdanlık bulunan Anneler Günü Hediye Seti’mize göz atabilirsiniz. 
 

Bakım Ürünleri
Bakım ürünleri şüphesiz ki birçok annenin seveceği bir hediye olacaktır. Göz altı kırışıklıklarını azaltmaya yardımcı Göz Altı Bakım Serumu, kaş ve kirpikleri besleyerek daha sağlıklı uzamalarına yardımcı Kaş ve Kirpik Bakım Serumu, saçları dolgunlaştırarak mükemmel bir görünüm kazanmasına yardımcı olan Passiflora Mucizevi Saç Sütü gibi bakım ürünlerini hediye ederek annenizi mutlu edebilirsiniz. Anneler Günü’ne özel sınırlı sayıda satışa sunduğumuz, içerisinde Göz Altı Bakım Serumu ve Kaş ve Kirpik Bakım Serumu bulunan İkili Serum Seti ile annenize severek kullanacağı bir hediye verebilirsiniz!
 

Aromaterapi Difüzörü ve Buhurdanlık
Uçucu yağların eşsiz kokularını ve terapötik etkilerini yaşam alanınıza yaymaya yardımcı olan Aromaterapi Difüzörü ve Buhurdanlık, annenize hediye edebileceğiniz şık ve kullanışlı hediyeler arasında. Yanında sevdiği uçucu yağlar ile beraber hediye edebilir, evini sevdiği kokularla süsleyerek rahatlamasına yardımcı olabilrsiniz. 

Bu hediyelerin hepsi annemize olan sevgimizi ve minnettarlığımızı göstermenin ve onları mutlu etmenin yalnızca bir yolu. Annenizin zevkine ve ihtiyaçlarına göre önerilerimizden birini ya da birkaçını hediye ederek, onlara ne kadar özel ve değerli olduklarını hissettirebilirsiniz.

Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!

Kayankça:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1002/ptr.1103?casa_token=qqntxMwMM-oAAAAA:9JJZjTyJuDTNJO1EJblRpWNxQMmTAhkW4QGvze-F3nwEoec_eEfNXFW0fi2lpp51hsejC0JEukzW0w6i https://www.hindawi.com/journals/ecam/2013/681304/ 
https://www.uaiasi.ro/revmvis/index_htm_files/VOLUMUL%203.pdf#page=26
https://www.thaiscience.info/journals/Article/JMAT/10971475.pdf
 
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2468227622001302
https://journals.lww.com/ijot/fulltext/2017/09030/_castor_oil____the_culprit_of_acute_hair_felting.6.aspx
https://journals.lww.com/mgar/fulltext/2020/10010/ozonated_oil_in_wound_healing__what_has_already.9.aspx
https://academic.oup.com/bjd/article-abstract/153/6/1096/6636641?login=false
https://www.proquest.com/openview/b8be1d9a52d9a11b36fa8a4a31164995/1?pq-origsite=gscholar&cbl=2026366&diss=y


 
Etiketler: 2024 ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ
Temmuz 18, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR